Kiwi Preloader

VREME ZA OBRADU PORUDŽBINE

Standardno vreme isporuke većine KIWI porudžbina je u najvećem broju slučajeva izmedju 5 do 14 radnih dana od dana poručivanja. Ne zamerite ukoliko dođe do kašnjenja paketa usled COVID-19 mera i mogućih izmena u radu kurirskih službi, kao i tokom praznika i neradnih dana. Molimo vas da uzmete u obzir da je nama u interesu da vaš paket što pre dođe do vas, ali i da se trudimo da na sve načine zaštitimo sve one koji rade u proizvodnji i službama za dostavu, jer na taj način štitimo sve nas. Cenimo vašu podršku i strpljenje.

ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE

Paketi na teritoriji Srbije se isporučuju kurirskom službom Pošta Srbije, a rok isporuke je 5 do 7 radnih dana. Troškovi isporuke se plaćaju od strane primaoca paketa. Imajte na umu da Pošta Srbije ima i uslugu u svim gradovima podizanaja paketa u najbližoj pošti u roku od pet radnih dana, što znači da ukoliko znate da niste kod kuće u vreme dostave, možete sa uputnicom ili sms porukom koju dobijate od strane pošte podići svoj paket.

INTERNACIONALNA ISPORUKA

Paketi koji se dostavljaju van teritorije Srbije biće isporučeni u roku od 5 do 14 dana od trenutka kada je paket poslat. Postoji mogućnost da vam paket stigne van predviđenog roka, što isključivo zavisi od trenutnih mera koje važe u vašoj zemlji, ali i od procesa carinjenja u vašoj zemlji. VAŽNO: KIWI BG D.O.O. ne pokriva takse, poreze i ostale troškove koji mogu nastati prilikom carinjenja u vašoj zemlji. Te troškove snosi isključivo kupac i oni nisu uračunati u cenu koju plaćate na sajtu.

CENE INTERNACIONALNE ISPORUKE

Za više informacija o cenama isporuke paketa za vašu zemlju, pogledajte tabelu ispod. Crna Gora, Hrvatska, BiH, Makedonija i ostale zemlje Evrope 2.420 RSD Rusija, Belorusija, Ukrajina, Kina i Azijske zemlje 2.950 RSD Sjedinjene Američke Države, Kanada, Australija i ostatak sveta 2.950 RSD

OBAVEZE I TAKSE

Postoji mogućnost da međunarodni paketi imaju dodatne obaveze, troškove i takse, koje utvrđuju vaše lokalne carinske vlasti. Sve moguće dodatne troškove isporuke snosi isključivo kupac. Molimo vas da potražite dodatne informacije na web stranici vaše lokalne carine. Ukoliko primetite neka oštećenja na dostavljenom paketu, molimo vam da nas o tome obavestite na e-mail kiwibelgrade@gmail.com kako bismo u što kraćem roku rešili situaciju.